Λεωφορεία για μετάβαση στην Ιερισσό, Κυριακή 9/9

Για τη μετάβαση από και προς την Ιερισσό (για την πορεία στις Σκουριές, στις 9 Σεπτέμβρη) θα υπάρξουν λεωφορεία που θα ξεκινήσουν από τη Θεσσαλονίκη την Κυριακή το πρωί (δεν γνωρίζουμε ακόμα την ακριβή ώρα)

Τα ονόματα όσων επιθυμούν να συμμετέχουν θα μπορούν να συγκεντρωθούν και κατά τη διάρκεια του 3ημέρου του Φεστιβάλ Άμεσης Δημοκρατίας, σε κεντρικό σημείο του χώρου στον οποίο αυτό πραγματοποιείται  (στο χώρο μεταξύ Θεολογικής-Νομικής-Φιλοσοφικής ΑΠΘ).

Ωστόσο, μπορείτε για ευκολία και για αποφυγή σφαλμάτων αντιγραφής λογαριασμών email και τηλεφώνων να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο μέιλ του Ανοιχτού Συντονιστικού Θεσσαλονίκης ενάντια στα μεταλλεία Χρυσού no.gold.thess@espiv.net ως εξής:

[θέμα:]
λεωφορείο
[περιεχόμενο]
1. Όνομα (μικρό και επίθετο, γιατί θα είναι καλό, όπως κάναμε και την πρωτομαγιά να αφήσουμε πίσω μας μια λίστα σε δικηγόρο)
2. Τηλέφωνο

Σε κάθε περίπτωση, επιλέξτε μία από τις 2 επιλογές (συμπλήρωση στη λίστα ονομάτων στο φεστιβάλ, ή αποστολή ηλεκτρονικά, ώστε να μην γίνει μπέρδεμα στην καταμέτρηση)

Μόλις συγκεντρωθούν όλα τα ονόματα (ηλεκτρονικά και από το φεστιβάλ) και οριστεί το ραντεβού για τα λεωφορεία, θα σας ειδοποιήσουμε ηλεκτρονικά. Οπότε, το Σάββατο βράδυ ελέγξτε όλες/όλοι το email σας, προκειμένου να ενημερωθείτε.

Τέλος, το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη, 1μμ θα γίνει στον Κοινωνικό Χώρο για την Ελευθερία Μικρόπολις ανοιχτή συνέλευση που καλείται από το Ανοιχτό Συντονιστικό Θεσσαλονίκης ενάντια στα μεταλλεία χρυσού, με σκοπό τη συλλογική οργάνωση της πορείας της Κυριακής στις Σκουριές.

Ανοιχτό Συντονιστικό Θεσσαλονίκης ενάντια στα μεταλλεία χρυσού

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://nogoldthess.espivblogs.net/2012/09/05/%ce%bb%ce%b5%cf%89%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b9%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%83%cf%8c-%ce%ba/