13/4: πανελλαδικό κάλεσμα των επιτροπών αγώνα Χαλκιδικής ενάντια στα μεταλλεία χρυσού

Το Ανοιχτό Συντονιστικό ενάντια στα μεταλλεία χρυσού συμμετέχει στο πανελλαδικό κάλεσμα των επιτροπών αγώνα Χαλκιδικής ενάντια στα μεταλλεία χρυσού και στην κρατική καταστολή.

Καλούμε  το Σάββατο 13 Απριλίου στις 2μμ για ενημέρωση και αντιπληροφόρηση στην πλατεία Ναυαρίνου με Τσιμισκή.

Να σπάσουμε την τρομοκρατία να εξαπλώσουμε τον αγώνα σε όλη τη χώρα, να τον συνδέσουμε με άλλους αγώνες, γιατί είναι υπόθεση του καθενός και της καθεμιάς και πρέπει να νικήσουμε.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
στους αγωνιζόμενους κατοίκους της Χαλκιδικής – για να σπάσει το καθεστώς τρόμου που τους έχουν επιβάλλει κράτος-εταιρείες-ΜΜΕ

ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
απέναντι σε όσους απαιτούν από τους κοινωνικούς αγώνες πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
στον εκβιασμό της “ανάπτυξης” και τη λεηλασία των ζωών μας

Ανοιχτό Συντονιστικό ενάντια στα μεταλλεία χρυσού

Το κάλεσμα από τις επιτροπές Χαλκιδικής είναι το ακόλουθο:

SOS … Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ

Πολίτες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μήπως ήρθε η ώρα να  αντισταθούμε; Εγχώριες και διεθνείς δυνάμεις εξουσίας έχουν βάλει στόχο την ολοκλήρωση της καταστροφής και του ξεπουλήματος της χώρας μας. Εάν δεν ξεσηκωθούμε σύσσωμοι να τους εμποδίσουμε ο κίνδυνος του αφανισμού μας είναι σίγουρος.

Έχουμε μια μακρά παράδοση σε αγώνες για ελευθερία και είμαστε πεπεισμένοι ότι αγώνες χαμένοι είναι αυτοί που δεν έχουν δοθεί.

Στη Χαλκιδική, όπως γνωρίζετε, εδώ και καιρό γίνεται ένα πείραμα καταστολής του αυθόρμητου, γνήσιου λαϊκού κινήματος κατά της επέκτασης των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων το οποίο έχουν προσπαθήσει να φιμώσουν με την αλόγιστη αστυνομική βία, τις αθρόες και τυφλές προσαγωγές, την παράνομη λήψη DNA,  την ρίψη δακρυγόνων μέσα σε χωριά  και σε σχολεία , την στοχευόμενη παραπληροφόρηση από πολλά  ΜΜΕ και  ιδιαίτερα από τους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Είκοσι διωκόμενα αδέλφια μας, μας έχουν και σας έχουν ανάγκη.

Σε ένδειξη συμπαράστασης αντιδρούμε στις κατασκευασμένες κατηγορίες ενάντια στους συναγωνιστές μας που σκοπό έχουν τη χειραγώγησή μας για την αποδοχή του ξεπουλήματος και της καταστροφής της Χαλκιδικής και κατά επέκταση όλης της χώρας. Η Χαλκιδική σας καλεί πέρα από πολιτικές ιδέες και πεποιθήσεις . Σας καλεί να υψώσετε μαζί της και τη δική σας φωνή.

Το Σάββατο 13 Απριλίου 2013 και ώρα 18:00 σας καλούμε σε μια ταυτόχρονη Πανελλαδική διαμαρτυρία. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε εκείνη τη μέρα είναι να βγούμε από το σπίτι μας, να ενωθούμε με τους γείτονές μας και να φωνάξουμε στις πλατείες μας ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

Ας είναι η πρώτη μέρα που το πρόβλημά μας θα είναι και δικό σας και το δικό σας πρόβλημα θα είναι δικό μας.  Για να συνεχίσουμε η μόνη λύση είναι να αντισταθούμε . Ήρθε η ώρα όλοι μαζί να δώσουμε μάχη για τη ζωή, για το μέλλον, για τον τόπο μας.

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ενάντια στην εξόρυξη χρυσού

sos_xalkidiki

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://nogoldthess.espivblogs.net/2013/04/07/kalesma-13-4/