Αναβολή της μηχανοκίνητης πορείας προς τις φυλακές Διαβατών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη μηχανοκίνητη πορεία προς τις φυλακές Διαβατών της Κυριακής 19/5 που αποφασίσαμε να διοργανώσουμε μαζί με συλλογικότητες και καταλήψεις της πόλης. Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ως  Ανοιχτό Συντονιστικό Θεσσαλονίκης ενάντια στα μεταλλεία χρυσού αποφασίσαμε χθες να αναβάλλουμε την πορεία που καλέσαμε.

Την Παρασκευή που αποφασίσαμε για την μηχανοκίνητη είχαμε κάποια δεδομένα, όπως την στήριξη των συλληφθέντων ως προς τη δράση, καθώς και στήριξη από άτομα της Χαλκιδικής που επιθυμούσαν να έρθουν στη δράση. Από τη Δευτέρα όμως τα δεδομένα άλλαξαν και υπήρξε επικοινωνία με το ανοιχτό συντονιστικό για τη ματαίωση της δράσης.

Από την πλευρά μας θεωρούμε την αλληλεγγύη στους συλληφθέντες δεδομένη. Παρ’ όλα αυτά δε μπορούμε να μην αφουγκραστούμε την επιθυμία των ίδιων των ανθρώπων και συνεπώς δεν θα πραγματοποιήσουμε τη συγκεκριμένη δράση.

Για οποιαδήποτε επικοινωνία με το ανοιχτό Συντονιστικό Θεσσαλονίκης ενάντια στα μεταλλεία χρυσού στείλτε μαιλ στο no.gold.thess@espiv.net

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://nogoldthess.espivblogs.net/2013/05/16/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%ae-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bc%ce%b7%cf%87%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%b7%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-%cf%80%cf%81/