Σάββατο 22/2: πανευρωπαϊκό κάλεσμα από τα κινήματα NO TAV και ZAD

Από τη ZAD ως τη Val di Susa!
Από το δάσος Hambacher μέχρι την πλατεία Taksim;
Γιατί όχι και στον τόπο σας;

Αντίσταση και Σαμποτάζ !

Αυτό το κάλεσμα παρακινείται από:
– το κάλεσμα του κινήματος NoTAV στη Val di Susa της Ιταλίας, που καλεί για πανιταλική ημέρα (22/02/2014) κινητοποίησης και δράσης, καθεμιά στη δική της περιοχή, πόλη, περιβάλλον.
– το κάλεσμα από το κίνημα της ZAD στη Notre-dame-des-Landes της Γαλλίας, που καλεί για πανγαλλική διαδήλωση στη Νάντη της Γαλλίας

Αυτό είναι ένα κάλεσμα για δράσεις και διαδηλώσεις στις 22 Φεβρουαρίου 2014!

Μια μέρα δράσης και σαμποτάζ για να καταργήσουμε όλα τα μεγαλομανή, καταστροφικά σχέδια με τις αυταπάτες για αειφόρο ανάπτυξη, πράσινο καπιταλισμό, γεω-μηχανική!

Μια μέρα δράσης και σαμποτάζ για να ανακτήσουμε την ελευθερία μας και το δικαίωμά μας να αποφασίζουμε για τις ζωές μας, για το περιβάλλον μας, για τον πλανήτη μας (με τρόπο απελευθερωτικό),  αντί για αυτούς που κατέχουν θέσεις λήψης αποφάσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, οι οποίοι χρησιμοποιούν τη σημαία της δημοκρατίας για να επιβάλουν την ολοκληρωτική τους εξουσία.

Μια μέρα δράσης και σαμποτάζ για να δώσουμε ένα τέλος στην καταστροφή και την εκμετάλλευση ολόκληρων ειδών, την σπατάλη τόνων πρώτων υλών και φυσικών πόρων καθημερινά, που προφασίζονται το “δημόσιο συμφέρον”, ενώ από πίσω υπάρχει μόνο το κέρδος, τα λεφτά και το κεφάλαιο.

Μια μέρα δράσης και αλληλεγγύης με όλους όσους αγωνίζονται και για όλους όσους έχασαν την ελευθερία τους και ειδικά όλους εκείνους που διώκονται ή φυλακίζονται ως “τρομοκράτες” ή ως κοινοί εγκληματίες.

Μια μέρα δράσης και σύγκλισης όλων των αγώνων που οραματίζονται ένα διαφορετικό κόσμο, όπου η ζωή και οι κοινές αξίες θα αξίζουν περισσότερο από τα λεφτά, τον ανταγωνισμό και την κυριαρχία.

Ούτε σύνορα! Ούτε έθνη! No Pasaran! Όχι άλλες μαλακίες!

Από τη ZAD στη Val di Susa!
Από το δάσος Hambacher στην πλατεία Taksim
Από το Calais στη Lampedusa
Από το Hambourg στα Εξάρχεια
Από το Heathrow στο Atenco
Από το Valogne στο Wendland
Από το Niscemi στο Mayo
Από το Monte Belo στο Khimki
Από τη Fukushima στο Tshernobyle

Από φυλακή σε φυλακή

Αντίσταση και σαμποτάζ!

revoltnow

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://nogoldthess.espivblogs.net/2014/02/17/%cf%83%ce%ac%ce%b2%ce%b2%ce%b1%cf%84%ce%bf-222-%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%cf%80%ce%b1%cf%8a%ce%ba%cf%8c-%ce%ba%ce%ac%ce%bb%ce%b5%cf%83%ce%bc%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b1/